Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Amenajari interioare, case, apartamente, livinguri
25 €
Brand
Design interior
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Biroul nostru de arhitectura are ca obiect de activitate realizarea unor proiecte de design si amenajare interioara pentru locuinte, sedii de firme, magazine, hoteluri.

Proiectele sunt personalizate, in functie de organizarea spatiala, de dorintele si preferintele clientului.

Un proiect elaborat de amenajare interioara cuprinde:
* masuratori detaliate pentru toate spatiile care urmeaza sa fie amenajate
* o remodelare si reorganizare eficienta a spatiului , cu propuneri de ambientare (scafe, tavane false, nise din gips-carton, pereti despartitori usori, etc.);
* detalii legate de culori, materiale, finisaje;
* detalii pentru sistemul de iluminat, cu pozitionarea prizelor, spoturilor, corpurilor de iluminat;
* dispunerea corecta a mobilierului in functie de necesitatile clientului, lumina, dimensiunile si functiunile spatiilor;
* detalii constructive pentru mobila realizata la comanda,
* folosirea justa a tuturor elementelor pentru obtinerea unei ambiante interioare de calitate, intr-o prezentare tridimensionala a spatiilor care urmeaza sa fie amenajate.

Fiecare amenajare interioara este, in felul ei, unica, prin felul in care noi – arhitect si beneficiar - stim sa ne lasam amprenta asupra ei.
O amenajare interioara de calitate trebuie sa prezinte un concept unitar, care sa permita unirea spatiilor diferite intr-un ansamblu original.

Exista mai multe variante de amenajare interioara pentru acelasi spatiu, important este sa stim ce sa alegem, in functie de personaliatea fiecaruia dintre noi.

Culorile, lumina,stilul arhitectural, materialele utilizate in constructie, impartirea camerelor, pozitionarea diverselor obiecte, sunt definitorii pentru fiecare din noi, si esentiale pentru confortul propriu. O amenajare interioara presupune si o interventie clara a arhitectului in spatiul construit, cu scopul de a modela interioarele, de a obtine incaperi mai mari prin suprimarea altora, acolo unde acest lucru este posibil.

Multi dintre noi isi doresc un interior confortabil si la fel de primitor si modern ca cel vazut intr-o revista la moda, dar, atunci cand incercam sa-l aducem in propria casa nu tinem seama de cele mai elementare conditii: dimensiunile incaperii, orientarea cardinala si implicit, lumina naturala care poate favoriza sau nu culorile din amenajarea noastra.

Putem incerca sa adaptam ideile din revista la bugetul nostru, iar atunci putem avea surpriza sa constatam ca amenajarea rezultata este doar o improvizatie, o copie nereusita a unui spatiu elegant, la care nu putem decat sa visam.

Totusi, solutia exista: un decorator caruia sa-i impartasim dorintele noastre legate de amenajarea la care visam, ne poate salva si, deseori, poate transforma spatii neprimitoare, lipsite de personalitate, intr-unele cu care sa ne mandrim!

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati !

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura
Alte Produse
Picturi pe pereti

150350 lei